PostHeaderIcon Voeding

In principe lopen alle katten, zodra ze gewend zijn, dag en nacht los in de verblijven en als het enigszins kan in de buitenkennels. Ze hebben dan de hele dag door de beschikking over droogvoer en waterfonteinen. Maar soms als een kat moet wennen, als u dat prettig vindt, als hij of zij dieetvoer heeft of als we zelf even zeker willen weten dat uw kat goed eet kan hij een nachtje gevoerd worden in de nachtverblijven.

Wij voeren alle katten ons huismerk brokjes van Royal Canin fit 32. Royal Canin heeft een zeer uitgebreid assortiment premium kwaliteit droogvoer zodat er ook voor katten met speciale of bijzondere dieetwensen passende voeding voorradig is.


Heeft uw kat om medische redenen aangepast voer nodig dan kunt u dit bij uw reservering aangeven. Wilt u in dat geval voldoende voer mee te geven zodat wij gedurende de gehele periode dat uw kat bij ons verblijft hem zijn eigen voer kunnen geven. Urinary care, Renal, Digestive care of hypoallergeen voer hebben wij op voorraad en hoeft u niet mee te nemen.