PostHeaderIcon Tarieven

Tarief per nacht per kat

Wij berekenen geen prijzen voor hoog– of laagseizoen maar een vaste prijs per nacht van € 8,95 per kat per nacht. Heeft u twee of meer katten dan berekenen wij € 1,00 per kat per nacht korting.

Eerder halen of later brengen

Komt u uw kat eerder halen dan de afgesproken datum, dan houdt u de helft van het aantal teveel betaalde dagen tegoed bij een volgend verblijf. Haalt u uw kat 1 dag eerder op? Dan krijgt u bij een volgend verblijf een halve dag korting.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleert u binnen 6 weken voordat u uw kat komt brengen, dan brengen wij u 50% annuleringskosten in rekening

Annuleert u binnen 3 weken voordat u uw kat komt brengen, dan brengen wij u 25 % annuleringskosten in rekening

Komt u uw kat niet brengen op de afgesproken dag EN horen wij niet van u, dan bent u het volledige pensionbedrag verschuldigd.

Medicijn/dieetvoertoeslag

Heeft uw kat dieetvoer of medicijnen nodig dan brengen wij € 1,50 per handeling per kat per nacht extra in rekening. In verblijf A huisvesten wij al onze gasten met speciale (medische) dieetwensen of medicijnen. Omdat de meeste gasten blaasgruisvoer hebbben is dit voor dit verblijf het standaardvoer. Heeft uw kat Renal, Hypoallergeen, Gastro intestinal of ander medisch dieetvoer nodig dan moet u dit echt van tevoren aangeven zodat wij met de planning van ons verblijf rekening kunnen houden met uw kat. Geeft u dit niet door en komt u onverwacht met speciaal voer en/of medicijnen dan kan het zijn dat wij uw kat niet kunnen opvangen. Voor het dieetvoerverblijf geldt "Vol is Vol". Helaas vangen wij geen diabeteskatten meer op. De ervaring leert ons dat katten eerst moeten wennen aan hun omgeving voor ze gaan eten. Omdat bij een diabeteskat eten en insuline spuiten gelijk op moeten gaan bleek dit in de praktijk te vaak tot problemen te leiden.