PostHeaderIcon Verblijven/kamers

Wij brengen uw kat onder in een van onze ruime verblijven.

Allereerst onze 4 binnenkamers met buitengang. Deze gang ligt op het oosten en de meeste katten genieten hier van de ochtendzon. Zij liggen lekker op de ligplanken te kijken naar al wat beweegt in de appelboomgaard. In deze kamers staan een aantal nachtverblijven en er is een gemeenschappelijke ruimte. Als wij uw kat niet kennen of weten dat uw kat moet wennen gaat hij/zij in eerste instantie in een van deze nachtverblijven.  Twee katten uit één gezin kunnen sowieso samen in een duoverblijf. Zodra uw kat zich op zijn gemak voelt en wij zien dat hij goed eet en drinkt kan hij de binnen- en buitenruimte gaan verkennen. Uw kat zal zijn eigen vertrouwde plekje zoeken. Dat kan in een krabpaal zijn, op een van de zoldertjes of terug in zijn nachtverblijf. Wij laten uw kat daar rustig zitten en sluiten hem niet meer op. Dit doen we alleen als we willen weten of hij genoeg eet of drinkt. Afhankelijk van de bezetting van de verblijven koppelen we soms ook 2 verblijven aan elkaar. Zo heeft uw kat nog meer mogelijkheden om een eigen plekje te zoeken.

Aan de achterzijde van ons pension staat een ruime buitenkennel op het noorden. Via een raampje kunnen de gasten uit het laatste verblijf hier zomer en winter naar buiten. OP dit moment leggen we de laatste hand aan onze uibreidingen. 2 nieuwe kamers op het westen, beiden met uitgebreid speelmateriaal en ruime buitenkennels. Daarnaast maken we een "kattenspeelparadijs". Een grote binnen/buitenruimte waar voldoende speelmateriaal staat waar uw kat een lekker plekje kan vinden.

Kittens brengen we meestal onder in ons kantoorverblijf. Zij kunnen hier samen spelen en spelenderwijs socialiseren met andere katten en zien iedere gast komen en gaan.

Zodra het 's nachts warmer is dan 17 graden gaat ons grote buitenverblijf open. Dit is een chalet van 7 x 4 meter, omheind door een kennel van 7 x 10 meter. Uw kat heeft hier meer dan voldoende ruimte om een plekje te zoeken in een van de 54 hang/lig/zitplaatsen. De vijver met fontein en het grasveld zijn in dit verblijf de grote trekpleisters. In dit verblijf plaatsen we alleen katten die we kennen. Waarvan we weten dat ze zeker voldoende eten. Ook echte buitenkatten vinden hier een plekje.


Overdag kan uw kat zich volop vermaken in de grote leefruimte van het verblijf die voorzien is van krabpalen en allerhande speelmateriaal.


Is uw kat een buitenkat, dan is ook daaraan gedacht. Elk verblijf heeft een raam waardoor hij naar buiten kan om in zich in de ruime buitenren te vermaken.


Daarnaast hebben wij voor meerdere katten uit één gezin duo-verblijven.