PostHeaderIcon Voeding

Uw kat een bij ons "met de pot mee"!

Dit houdt in dat alle katten als het enigszins kan, na een wenperiode los in een van onze verblijven lopen. Zij lopen samen met andere katten en eten de Royal Canin brokjes die in veel verschillende bakjes in de verblijven staan. Ook kunnen ze iedere dag naar buiten. Wij zorgen daarnaast voor waterfonteinen zodat uw kat voldoende kan drinken. Wij houden natuurlijk in de gaten of uw kat voldoende beweegt en als wij dat nodig vinden zetten we hem even ter observatie apart met wat droog- of natvoer.

Uit bovenstaande kunt u afleiden dat het niet mogelijk is om iedere kat afzonderlijk te voeren zoals hij thuis gewend is. Bijv. 3 x daags 15 gram eigen brokjes of een heel of half zakje natvoer per dag is niet de bedoeling. Wij moeten uw kat dan oppakken en isoleren van de andere katten voor het eten.  U hoeft dit dan ook niet mee te geven. Wij hebben voldoende voersoorten in huis om uw kat te laten eten.

 

Uitgezonderd natuurlijk katten die dieetvoer nodig hebben. Daar hebben we een speciaal verblijf voor met beperkte beschikbaarheid. Hier staat overdag geen voer maar krijgt iedere kat 's nachts zijn eigen eten

Wij voeren alle katten ons huismerk brokjes van Royal Canin fit 32. Royal Canin heeft een zeer uitgebreid assortiment premium kwaliteit droogvoer zodat er ook voor katten met speciale of bijzondere dieetwensen passende voeding voorradig is.


Heeft uw kat om medische redenen aangepast voer nodig dan moet u dit bij uw reservering aangeven. Wilt u in dat geval voldoende voer mee te geven zodat wij gedurende de gehele periode dat uw kat bij ons verblijft hem zijn eigen voer kunnen geven. Urinary care, Renal, Digestive care of hypoallergeen voer hebben wij op voorraad en hoeft u niet mee te nemen.